Från och med december 2020 kommer ClaraLabs svenska bolag, LAB Analytical, LAB Diagnostics, LAB Noax och LAB Sweden, gå samman till ett bolag under namnet LAB Sweden (org.nr. 556569-3255). Sammanslagningen kommer inte påverka vårt samarbete med våra kunder och leverantörer mer än att bolagsnamnet och organisationsnumren förändras. Produkter, sortiment, kontaktvägar och personal kommer fungera på samma sätt som tidigare.

LAB Sweden AB, LAB Diagnostics Nordic AB, LAB Analytical Nordic AB och LAB Noax AB är alla bolag inom ClaraLab-koncernen som arbetar med försäljning och support av produkter mot laboratorieverksamhet i privat och offentlig sektor. Företagen har gemensamt huvudkontor i Farsta söder om Stockholm samt ett försäljningskontor i Onsala utanför Göteborg. Vi arbetar redan idag väldigt nära varandra som bolag och delar i stor utsträckning funktioner som kundsupport, ekonomifunktion och serviceorganisation. Med sammanslagningen kommer vi också flytta in i nya lokaler i Farsta på Edsvallabacken 14, 123 43 Farsta.

Via dessa länkar hittar du ett samlat dokument med LAB Swedens företagsuppgifter på svenska och engelska.

Vår affärsidé kommer även fortsättningsvis vara starkt fokus, stort kunnande och tid för kunden. Dessa värden vill vi fortsätta arbeta med även i den nya organisationen.

Ordrar går liksom tidigare till order@lab.se medan fakturafrågor skickas till finance@lab.se.

Nu när vi slås ihop så kommer vi bara ha ett LinkedIn-konto. Passa gärna på att gå in här och följ oss om du inte redan gör det.

Vi hoppas att du vill fortsätta på den här spännande resan med oss! Om du har några frågor är du varmt välkommen att maila oss på info@lab.se eller ringa till 08 – 29 60 00.


Aktuellt

Infektionsvecka/Mikrobiologiskt möte 23-26 maj

Den 23-26 maj är det dags för Infektionsvecka/Mikrobiologiskt vårmöte i Halmstad! Mötet öppnar upp för en unik möjlighet till dialog mellan läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, mikrobiologer, molekylärbiologer, forskare och representanter från läkemedelsindustrin samt diagnostikföretag. Våra säljare Janina Lindo och Claes Karlsson från LAB Sweden kommer vara på plats är och ivringa att få …