Från och med december 2020 kommer ClaraLabs svenska bolag, LAB Analytical, LAB Diagnostics, LAB Noax och LAB Sweden, gå samman till ett bolag under namnet LAB Sweden (org.nr. 556569-3255). Sammanslagningen kommer inte påverka vårt samarbete med våra kunder och leverantörer mer än att bolagsnamnet och organisationsnumren förändras. Produkter, sortiment, kontaktvägar och personal kommer fungera på samma sätt som tidigare.

LAB Sweden AB, LAB Diagnostics Nordic AB, LAB Analytical Nordic AB och LAB Noax AB är alla bolag inom ClaraLab-koncernen som arbetar med försäljning och support av produkter mot laboratorieverksamhet i privat och offentlig sektor. Företagen har gemensamt huvudkontor i Farsta söder om Stockholm samt ett försäljningskontor i Onsala utanför Göteborg. Vi arbetar redan idag väldigt nära varandra som bolag och delar i stor utsträckning funktioner som kundsupport, ekonomifunktion och serviceorganisation. Med sammanslagningen kommer vi också flytta in i nya lokaler i Farsta på Edsvallabacken 14, 123 43 Farsta.

Via dessa länkar hittar du ett samlat dokument med LAB Swedens företagsuppgifter på svenska och engelska.

Vår affärsidé kommer även fortsättningsvis vara starkt fokus, stort kunnande och tid för kunden. Dessa värden vill vi fortsätta arbeta med även i den nya organisationen.

Ordrar går liksom tidigare till order@lab.se medan fakturafrågor skickas till finance@lab.se.

Nu när vi slås ihop så kommer vi bara ha ett LinkedIn-konto. Passa gärna på att gå in här och följ oss om du inte redan gör det.

Vi hoppas att du vill fortsätta på den här spännande resan med oss! Om du har några frågor är du varmt välkommen att maila oss på info@lab.se eller ringa till 08 – 29 60 00.


Aktuellt

Webinar – SARS-CoV-2-detektion i avloppsvatten: Ett komplett analysflöde för att stödja effektiv COVID-19-hantering

Att undersöka avloppsvatten för SARS-CoV-2 kan vara en värdefull dataresurs för effektiv COVID-19-hantering. Nyligen publicerad forskning har visat att dessa analyser kan ge en makrobild av infektionsnivån i ett geografiskt område och underlätta tidig identifiering av infektionshotspots. I Analytik Jenas webinar diskuterar Dr Christine Gräfe fördelarna med att övervaka SARS-CoV-2 och …

Webinar: Utmaningar och lösningar för ICPMS analyser inom miljö- och livsmedelsanalyser

Den 22 juni håller vår leverantör Analytik Jena ett ICPMS webinar om utmaningarna, och lösningar till dessa, vid analyser av miljö- och livsmedelsprover. Detta webbseminarium passar både nybörjare som erfarna ICP-MS-användare som är intresserade av miljö- och livsmedelsapplikationer. Detta kostnadsfria webinar presenteras av Analytik Jenas ICP-MS-specialister, Rui Santos, (produktchef) och Franz …