LAB Sweden bildades 2003 och blev 2012 en del av ClaraLab-gruppen som förutom det svenska bolaget också har bolag i Norge (LAB Norway) och i Danmark (LAB Denmark). 2020 slogs LAB Sweden ihop med systerbolagen LAB Analytical, LAB Diagnostics och LAB Noax och vi kan erbjuda ett brett sortiment av laboratorieprodukter. ClaraLab AB med dotterbolagen LAB Denmark Aps, LAB Norway AS och LAB Sweden AB förvärvades våren 2022 av Bröderna Berner AB, ett bolag i den finska koncernen Berner OY.

Vi marknadsför utrustning och instrument från ledande leverantörer till kunder inom forskning, diagnostik och industri och vår ambition är att alltid ha personlig och kompetent närvaro till våra kunder och leverantörer.

Vi har ett stort utbud av produkter och instrument inom laboratorieområdet och för att göra det lättare för våra kunder att hitta vad de letar efter har vi delat in dem i fem produktområden:

  • Analys/kemi
  • Automation
  • Basutrustning
  • Biologi/Life Science
  • Förbrukning

Tillsammans med våra systerbolag har vi en service- och supportorganisation som arbetar runt om i Sverige, Norge och Danmark. Alla våra tekniker har kvalificerad kompetens och kunskap inom sina områden.

Vårt huvudkontor ligger i Farsta strax söder om Stockholm och vi har även ett säljkontor i Kungsbacka utanför Göteborg.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du önskar vidare information om vår verksamhet eller har frågor om våra produkter och sortiment.