Vågar

Vi erbjuder ett dedikerat sortiment av vågar från Precisa och Sartorius.

Precisa är baserat i Schweiz och har tillverkat vågar sedan 1935. De fokuserar på kvalitet och precision men även användarvänlighet. Flertalet modeller har ett intuitivt meny system med enhetskonvertering, räknefunktion, procentvägning, djurvägning, densitetsbestämning samt andra applikationer. Flertalet modeller har inbyggd vikt för automatiserad internkalibering. Samtliga modeller har ett robust metallhölje samt IP65 som tillval.

Sartorius vågar är byggd för att uppfylla de högsta standarderna för hastighet, tillförlitlighet, efterlevnad och säkerhet. Förutom att designa våra vågar för att ge de bästa vägningsresultaten, fokuserar vi på Sartorius ännu mer på att integrera dem i dina laboratoriearbetsflöden för att göra dina processer mer effektiva, tillförlitliga och ergonomiska.

I samarbete med MyCal AB erbjuder vi service och kalibrering av analysvågar i hela Sverige, från norr till söder. Tillsammans erbjuder vi en bred kompetens samt en mångårig erfarenhet inom service, rådgivning och kalibrering.

Kontakta oss om du vill veta mer om Vågar


    Analysvåg 0,1

    Analysvåg 0,1

    Analysvåg 0,1

    Cubis II

    Cubis II

    Cubis II

    Precisionsvåg 0,01

    Precisionsvåg 0,01

    Precisionsvåg 0,01

    Standardvåg 0,001-1

    Standardvåg 0,001-1

    Standardvåg 0,001-1