Den 22 juni håller vår leverantör Analytik Jena ett ICPMS webinar om utmaningarna, och lösningar till dessa, vid analyser av miljö- och livsmedelsprover. Detta webbseminarium passar både nybörjare som erfarna ICP-MS-användare som är intresserade av miljö- och livsmedelsapplikationer.

Detta kostnadsfria webinar presenteras av Analytik Jenas ICP-MS-specialister, Rui Santos, (produktchef) och Franz Lehmann, (applikationsspecialist) som kommer berätta hur man kan ta hand om de utmaningar som existerar inom miljö- och livsmedelsanalyser – och leverera resultat i toppklass.

Ämnen

Webinariet kommer fokusera på multielementanalyser i vatten, jord, slam, sediment och livsmedel.

PlasmaQuant MS erbjuder bland annat:

  • iCRC – integrated Collision Reaction Cell
  • Patenterad jonoptik för oöverträffad känslighet
  • Robust plasmaprestanda – med cirka 50% lägre argongasförbrukningen (jämfört med många andra ICPMS instrument på marknaden)

Välkommen och lär dig hur PlasmaQuant MS med sin patenterade jonoptik och branschledande känslighet hjälper dig att uppnå de mest tillförlitliga mätresultaten!

Registrera dig på webinariet här.


Aktuellt

Webinar – SARS-CoV-2-detektion i avloppsvatten: Ett komplett analysflöde för att stödja effektiv COVID-19-hantering

Att undersöka avloppsvatten för SARS-CoV-2 kan vara en värdefull dataresurs för effektiv COVID-19-hantering. Nyligen publicerad forskning har visat att dessa analyser kan ge en makrobild av infektionsnivån i ett geografiskt område och underlätta tidig identifiering av infektionshotspots. I Analytik Jenas webinar diskuterar Dr Christine Gräfe fördelarna med att övervaka SARS-CoV-2 och …