Varmt välkomna att anmäla er till ett kostnadsfritt webinarie som handlar om en alternativ källa till protein som varken belastar miljön eller kräver lika stora resurser som andra proteinkällor i form av kött, kyckling eller fisk.

Vår leverantör C.Gerhardt bjuder in till ett webinarie vid två olika klockslag torsdagen den 13 april.

Där beskriver de vilka utmaningar som man behöver tänka på när man analyserar innehållet av främst protein och fibrer i insekter. Läs mer och anmäl dig till webinariumet här.

Program

  1. Introduktion
    Relevans för livsmedels- och foderindustrin
    Ekonomiska och ekologiska fördelar
  2. Kitin i Insekter & Insektsprodukter
    Varför är det viktigt?
    I samarbete med The International Research Association Feed Technology e.V. (IFF)
  3. Fastställande av näringsfakta
    Provberedningen som nyckel för stabila resultat
    Proteinanalys med KJELDATHERM och VAPODEST
    Proteinanalys med DUMATHERM
    Total fettanalys med HYDROTHERM och SOXTHERM
    Bestämning av kitin i insekter
  4. Produktsortiment
    Våra erfarenheter av olika provtyper
    För vilka är våra produkter lämpliga?
  5. Frågor och svar

Aktuellt