Varmt välkomna att anmäla er till ett kostnadsfritt webinarie som handlar om en alternativ källa till protein som varken belastar miljön eller kräver lika stora resurser som andra proteinkällor i form av kött, kyckling eller fisk.
Vår leverantör C.Gerhardt bjuder in till ett webinarie vid två olika klockslag torsdagen den 13 april.
Där beskriver de vilka utmaningar som man behöver tänka på när man analyserar innehållet av främst protein och fibrer i insekter. Läs mer och anmäl dig till webinariumet här.
Program
- Introduktion
Relevans för livsmedels- och foderindustrin
Ekonomiska och ekologiska fördelar - Kitin i Insekter & Insektsprodukter
Varför är det viktigt?
I samarbete med The International Research Association Feed Technology e.V. (IFF) - Fastställande av näringsfakta
Provberedningen som nyckel för stabila resultat
Proteinanalys med KJELDATHERM och VAPODEST
Proteinanalys med DUMATHERM
Total fettanalys med HYDROTHERM och SOXTHERM
Bestämning av kitin i insekter - Produktsortiment
Våra erfarenheter av olika provtyper
För vilka är våra produkter lämpliga? - Frågor och svar