I förra veckan skickade vi ut ett nyhetsbrev från produktområde Automation. Där har vi med nyheter från flera av våra leverantörer, de senaste produktsläppen och även råd och tips när du ska välja vätskehanteringsrobot. Vill du läsa? Klicka här. Vi skickar ut vårt nyhetsbrev flera gånger om året och har delat upp nyheterbreven så att de följer våra olika produktområden. Vi har med spännande nyheter om våra leverantörer, produkter samt mässor och event som vi är med på.

Har du inte fått nyhetsbrevet trots att du prenumererar? Kolla i din skräppost och högerklicka på mailet med nyhetsbrevet. Där kan du sedan välja att markera nyhetsbrevet som ”Icke skräppost” och det kommer då dyka upp direkt i din mailkorg.

Vill du prenumerera? Anmäl dig med din mailadress på formuläret på vår hemsida.

Några frågor? Tveka inte att höra av dig! Du hittar våra uppgifter här.


Aktuellt

Stanhope-Seta är ISO14001-certifierade

Stanhope-Seta (England) är nu ISO14001-certifierade. Stanhope-Seta, en världsledande producent av testutrustning för bland annat olje- och petrokemiskindustri – och LAB Swedens samarbetspartner i Sverige och Danmark -  har nu blivit ISO14001-certifierade. Denna certifiering stärker ytterligare Stanhope-Setas ställning på marknaden som tillverkare av högkvalitativa testutrustningar för tester av bränslen, oljor, smörjmedel med …