I förra veckan skickade vi ut ett nyhetsbrev från produktområde Analys/Kemi. Där har vi med nyheter från flera av våra leverantörer bland andra MANTECH och Analytik Jena. Vill du läsa? Klicka här. Vi skickar ut vårt nyhetsbrev flera gånger om året och har delat upp nyheterbreven så att de följer våra olika produktområden. Vi har med spännande nyheter om våra leverantörer, produkter samt mässor och event som vi är med på.

Har du inte fått nyhetsbrevet trots att du prenumererar? Kolla i din skräppost och högerklicka. Där kan du sedan välja att markera nyhetsbrevet som ”Icke skräppost” och det kommer då dyka upp direkt i din mailkorg.

Vill du prenumerera? Anmäl dig med din mailadress på formuläret på vår hemsida.

Några frågor? Tveka inte att höra av dig! Du hittar våra uppgifter här.


Aktuellt

Webinarie om TOC/TNb och AOX analyser i avloppsvatten från Analytik Jena

Vår leverantör Analytik Jena arrangerar webinarie om TOC/TNb och AOX analyser i avloppsvatten. Webinariet är den 24 mars kl. 16.00-17.00. Innehåll: Snabba och säkra analyser av partikelinnehållande provmatriser, såsom avloppsvatten.Robusta instrument som förenklar och effektiviserar de dagliga analysernaAllt enligt förekommande internationella och nationella standarder. Läs mer och anmäl dig till webinariet här.(Det …