Nu säljer vi ljudisoleringsboxar för vakuumpumpar och vattenkylare från tyska Sonation. Sonation är marknadsledande tillverkare av ljudisolering och ljuddämpande boxar för akustisk isolering och dämpning av stödpumpar och vattenkylare. Dessa typer av vakuumpumpar används ofta i analytiska laboratorier, till exempel för masspektrometrar eller elektronmikroskop.

Sonations ljudisoleringsboxar är designade för akustisk isolering av stödpumpar, ultraljudsbad och vattenkylare av de typer som ofta används i laboratorier. De olika modellerna ger akustisk isolering för nästan alla typer av pumpar. Om en pump inte passar någon av standardprodukterna går det att beställa en ljudisoleringsbox med anpassade mått.

Vi kommer sälja deras ljudisoleringsboxar i både Sverige, Danmark och Norge. Kolla på filmen ovan för att få mer information och du kan även läsa mer på vår hemsida.


Aktuellt

Nu erbjuder vi kalibrering och underhåll av flampunktsinstrument

Vår serviceavdelning kan nu erbjuda både underhållsgenomgång samt kalibrering av Stanhope-Setas Setaflash flampunktsinstrument, Series 3 och Series 8.  Servicen utföres enligt leverantörens rekommendationer för årligt underhåll/kalibrering.  Utförandet av denna tjänst kan vi göra antingen på vårt kontor i Farsta eller ute hos kund.  Kontakta vår serviceavdelning om du önskar mer information om kalibrering/underhåll …