Nu säljer vi ljudisoleringsboxar för vakuumpumpar och vattenkylare från tyska Sonation. Sonation är marknadsledande tillverkare av ljudisolering och ljuddämpande boxar för akustisk isolering och dämpning av stödpumpar och vattenkylare. Dessa typer av vakuumpumpar används ofta i analytiska laboratorier, till exempel för masspektrometrar eller elektronmikroskop.

Sonations ljudisoleringsboxar är designade för akustisk isolering av stödpumpar, ultraljudsbad och vattenkylare av de typer som ofta används i laboratorier. De olika modellerna ger akustisk isolering för nästan alla typer av pumpar. Om en pump inte passar någon av standardprodukterna går det att beställa en ljudisoleringsbox med anpassade mått.

Vi kommer sälja deras ljudisoleringsboxar i både Sverige, Danmark och Norge. Kolla på filmen ovan för att få mer information och du kan även läsa mer på vår hemsida.


Aktuellt

Ny densitetsmätare från Bellingham + Stanley

Bellingham + Stanley utökar sitt instrumentutbud med två densitetsmätare, modellerna DSG 40 och DSG 50. Som övriga instrument från Bellingham + Stanley erbjuder dessa nya densitetsmätare på både bra prestanda och enkelt handhavande. Fördelar: Snabba analyserEnkel att användaMinimal drift ger stabila kalibreringar över lång tidInbyggd pekskärm med metodbibliotekIntelligent integrerad Peltier temperaturkontroll för noggranna …