Den senaste generationens testinstrument för test av flyttemperatur, grumlingspunkt och bestämning av filtrerbarhet av petroleumprodukter under kyla (ned till -78⁰C).

Stanhope-Setas nya instrument, SetaCool 16, för test av parametrar enligt –  ASTM D97; D2500; D5853; D6371; IP 15; IP 219; IP 309; IP 441 – fixar testerna enligt miljökraven ställda i EU 517 / 2014 (utsläpp av flourerade växthusgaser).

SetaCool 16 har eget inbyggt kylsystem så ingen kompressor eller miljöfarliga kylmedier krävs längre för att utföra testerna – på ett miljövänligt sätt.

Fyra, oberoende av varandra, testpositioner som var och en kan ta 4 testkärl var gör instrumentet både användar- och underhållsvänligt.

SetaCool 16 är ett kompakt, bänkbaserat instrument som tar betydligt mindre plats än äldre och större testsystem som använder mijöfarliga kylmedier.

Vill du veta mer om SetaCool 16? Checka informationen på Stanhope-Setas hemsida eller hör av dig till oss.


Aktuellt

Välkommen på webinar om MANTECHs instrument för dricks- och avloppsvattenanalyser

Den 1 november kl. 13.30 presenterar vi MANTECHs produkter – för analyser av dricksvatten och avloppsvatten. pHKonduktivitetAlkalinitetFärgTurbiditetBODCODKlorid, Nitrat, ORP m fl parametrar Instrumenten från MANTECH är riktiga arbetshästar och lämpar sig för alla laboratorier som önskar snabba, miljövänliga och kostnadseffektiva analyser. Vi presenterar: MANTECHs titrer- och multiparameter instrument i MT-serien, BOD instrument samt …

Vestfrost solution blir ny leverantör av laboratorie- och läkemedelskyl och – frys, och lågtemperaturfrysar

Vi har en ny leverantör för laboratorie- och läkemedelskyl och frys, och lågtemperaturfrysar - danska Vestfrost Solutions. Vestfrost tillverkar laboratorie- och läkemedelskylar och -frysar samt praktiska tillbehör såsom glasdörrar, DIN 58345 kit, hyllor och lådor. Vestfrost grundades i Esbjerg, Danmark 1963 med en vision i åtanke: Att skapa världens bästa kylskåp …