Det är med stor glädje vi kan informera att LAB Sweden nu är exklusiv distributör av produkter från C. Gerhardt Analytical Systems i hela Skandinavien.

C. Gerhardt är en världsledande utvecklare och tillverkare av analyssystem för livsmedel- och foderindustrin, råvaru- och spannmålsindustrin. Instrument finns för bland annat kväve/protein bestämningar, destillation, fetthalt, extraktion och fiberbestämningar. De erbjuder dessutom service för samtliga system. Företagets huvudsakliga fokus är utveckling och produktion av automatiserade analyssystem för referensanalyser, snabba analyser och förberedelser av prov – allt enligt ISO 9001.

C. Gerhardt automatiserar processtegen i klassiska metoder, minskar felfrekvenser och hjälper laboratorier att förbättra produktiviteten, analysers tillförlitlighet och dessutom bidrar till bättre arbetssäkerhet. De standardiserar analysvillkoren och säkerställer analysens validering och reproducerbarhet. Tillsammans med deras applikationslaboratorium kan LAB Sweden tillmötesgå våra kunders individuella behov oavsett branch. Kombinerat med de automatiserade metoderna från C. Gerhardt kan den perfekta lösningen erbjudas till varje enskild analytisk utmaning.

Från utveckling till användartutbildning levererar vi allt från en och samma leverantör. Detta inkluderar naturligvis också omfattande analytisk och teknisk support till våra kunder. För oss är försäljningen av ett C. Gerhardt’s analyssystem starten på ett långsiktigt samarbete. Vi ser framemot att hjälpa såväl nuvarande som nya kunder att lösa era många olika analysbehov.

Du kan läsa mer om C. Gerhardt Analytical Systems här.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss här.


Aktuellt

Vestfrost solution blir ny leverantör av laboratorie- och läkemedelskyl och – frys, och lågtemperaturfrysar

Vi har en ny leverantör för laboratorie- och läkemedelskyl och frys, och lågtemperaturfrysar - danska Vestfrost Solutions. Vestfrost tillverkar laboratorie- och läkemedelskylar och -frysar samt praktiska tillbehör såsom glasdörrar, DIN 58345 kit, hyllor och lådor. Vestfrost grundades i Esbjerg, Danmark 1963 med en vision i åtanke: Att skapa världens bästa kylskåp …