Vilken referensmetod för bestämning av kväve/protein är det bästa valet för ditt laboratorium?

Den 27 maj kl 10.00 bjuder vi in till ett webinarium i samarbete med vår leverantör C. Gerhardt Analytical Systems.

Under webinariet kommer vi diskutera hur viktiga kväve/protein parametrar är för märkning av livsmedel och foder. I många fall bestämmer proteininnehållet produktens finansiella värde. Kjeldahl och Dumas, båda väldigt traditionella metoder, finns tillgängliga för denna parameter och är väl etablerade på den internationella marknaden för livsmedel- och foderanalyser.

Kjeldahl- och Dumasteknikerna används för många olika typer av prover. Detta webinar kan därför vara av intresse för flera andra industrier.

Webinariet jämför båda metoderna och diskuterar fördelar och nackdelar för att ge intresserade kunder en bra grund för att avgöra vilken metod som är mest lämpad.

Webinariet är kostnadsfritt och hålls av en applikationsspecialist från C. Gerhardt på engelska och sänds live från deras laboratorium i Königswinter, Tyskland. Efter webinariet finns det möjlighet ställa frågor. Det går även bra att skicka in frågor i förväg till oss här så ser vi till att dessa besvaras under webinariet.

Låter det intressant? Registrera dig här.


Aktuellt