För 30 år sedan presenterades den allra första Multitronen! Idag är det en av de mest kända och mest sålda inkubatorskakarna i världen. För att tacka sina kunder för deras lojalitet och engagemang under åren släpper Infors nu en tävling där du kan vinna en helt ny Multitron!

Har ditt laboratorium varit en lojal Multitronanvändare i flera år? Då kan du ha tur! Infors letar efter den äldsta Multitron som fortfarande används. För verifiering behöver de serienumret och foto- eller videodokumentation som visar att enheten fortfarande används. Dokumenten måste skickas in senast den 31 augusti 2021. Du kan läsa mer om tävlingen på Infors hemsida.

Lycka till och må bästa Multitron vinna!


Aktuellt

Vestfrost solution blir ny leverantör av laboratorie- och läkemedelskyl och – frys, och lågtemperaturfrysar

Vi har en ny leverantör för laboratorie- och läkemedelskyl och frys, och lågtemperaturfrysar - danska Vestfrost Solutions. Vestfrost tillverkar laboratorie- och läkemedelskylar och -frysar samt praktiska tillbehör såsom glasdörrar, DIN 58345 kit, hyllor och lådor. Vestfrost grundades i Esbjerg, Danmark 1963 med en vision i åtanke: Att skapa världens bästa kylskåp …