För 30 år sedan presenterades den allra första Multitronen! Idag är det en av de mest kända och mest sålda inkubatorskakarna i världen. För att tacka sina kunder för deras lojalitet och engagemang under åren släpper Infors nu en tävling där du kan vinna en helt ny Multitron!

Har ditt laboratorium varit en lojal Multitronanvändare i flera år? Då kan du ha tur! Infors letar efter den äldsta Multitron som fortfarande används. För verifiering behöver de serienumret och foto- eller videodokumentation som visar att enheten fortfarande används. Dokumenten måste skickas in senast den 31 augusti 2021. Du kan läsa mer om tävlingen på Infors hemsida.

Lycka till och må bästa Multritron vinna!


Aktuellt

Stanhope-Seta är ISO14001-certifierade

Stanhope-Seta (England) är nu ISO14001-certifierade. Stanhope-Seta, en världsledande producent av testutrustning för bland annat olje- och petrokemiskindustri – och LAB Swedens samarbetspartner i Sverige och Danmark -  har nu blivit ISO14001-certifierade. Denna certifiering stärker ytterligare Stanhope-Setas ställning på marknaden som tillverkare av högkvalitativa testutrustningar för tester av bränslen, oljor, smörjmedel med …